Tala Fou - Fonotaga Aotelega a le Kamupani a Hengrui

Fonotaga Aotelega a le Kamupani a Hengrui

O le aoauli nei, o le aufaigaluega uma a HengruiSimaO le Carbide Co., Ltd. na faalogologo i aoaoga a le Pule Sili o Liu i totonu o le potu fono i le fogafale muamua o le falegaosimea lona lua.Faʻatasi ma le tulaga o loʻo i ai nei a Hengrui Alloy Company, matou te iloiloina le faʻagasologa o le atinaʻe, talanoa e uiga i tupe maua, poto masani, lagona, poto masani, olaga, filosofia, mai tulaga faʻapitoa, i le tele o le fausaga, mafaufau lautele, mai le manaʻo e fai mea e faia o mea, mai le tamaitiiti e Mai le tele i le tele, mai le vaivai i le malosi, mai le sefululua tagata i le sili atu i le selau tagata, ma isi, e le faigofie le talanoa e uiga i faiga faaupufai ma le amiotonu.Na maua e le au auai se tali maoae, ootia o latou agaga ma faateia ai o latou loto.I le tulaga masani, e sefulu i le tasi.

https://www.ihrcarbide.com/product-customization/
O se faata.O le talafaasolopito o se faata, o se faiaoga, ma se tusi aoga lelei.Talu ona auai i lecarbide simaalamanuia i le 2000, na faavaeina le falegaosimea i le 2006. Mai le uluai tufatufaga ooloa sima carbide, ua atiina ae nei i se pisinisi sima carbide atoatoa integrating oloa suesuega ma atinae, gaosiga, luga o le initoneti ma tuusao faatau atu ma ina ua uma-faatauina auaunaga.Tulaga leleikamupani fa'apitoa alofi.
O se ituaiga o tofi.O le mea e tuufaasolo mai o le aganuu.Muamua, o augatupulaga e tolu o le kamupani o loʻo ola tutoatasi ma ola tutoatasi, ma o loʻo faʻaauau pea ona faʻaauau ma fai ma tofi le aganuu a le kamupani, lea ua faʻaputuina e oʻo mai i le taimi nei.Lona lua, e tofu lava vaitau ma a latou aganuu.I se vaitau faʻapitoa, naʻo le faʻaaogaina o le aano, faʻatosina ma atinaʻe, faʻapipiʻi i mataupu faavae, pipii atu i le misiona, ma le le faʻagaloina le uluai faʻamoemoe.

https://www.ihrcarbide.com/tungsten-carbide-die/
3. O se manatuaga.Muamua, talu ona avea aʻu ma pule sili i le 2018, ua ou faʻatinoina le tolu tausaga o le toe fuataʻiga ma le fa tausaga o le tuʻufaʻatasia i le fuafuaga e lima tausaga.Seia oo mai i le asō, o le sao o tagata uma o le a togitogia i loʻu loto.Lona lua, o ta’ita’i i le 2023 e tutusa uma lava le laina amata, ma e le o iloa lelei togi ma tulaga, ma e le fetaui i nisi o ta’ita’i, ae maise o i latou e fia mafai ona fai mea ae mafai ona fai.


Taimi meli: Feb-29-2024